• Bel ons 0318 453 534

Wie zijn wij?

Wij zijn een vof opgericht in 2003. Top’s bouwbedrijf is een zelfstandige aannemer die zich inzet om het bouwwerk van haar klanten zo efficiënt mogelijk te bouwen. Na ruim 20 jaar ervaring op te hebben gedaan bij werkgevers in de bouw durfde we die stap wel aan om voor ons zelf te beginnen. In middels beschikken we over het aannemers diploma waarmee we kunnen voldoen aan de eisen van b.v. bouwgarant.

Wat doen wij?

Ons werkvlak is breed, allerlei soorten bouw of renovatie werk voeren wij uit. Dat kan variëren van nieuwbouw, het vervangen van kozijnen of een complete aanbouw. Voor nieuwbouw projecten zullen gaan voor de traditionele bouwmethodes. Waarbij de keus voor houten of kunststof afwerking voor de opdrachtgever is. Ook het verbouwen of plaatsen van een keuken of badkamer behoord tot de mogelijkheden. Over het algemeen kunnen wij alle werkzaamheden met ons team uitvoeren waarbij de onderaannemers onder onze supervisie te werk gaan. Denk hierbij aan onderaannemers als bv. tegelzetter, metselaar, schilder, elektricien, loodgieter of stukadoor.

Hoe gaan we te werk?

Na de aanvraag van een potentiële opdrachtgever gaat Evert bij de klant op bezoek om de wensen door te spreken. Het kan daarbij voorkomen dat Evert uit ervaring goede ideeën heeft en zo de klant kan sturen en adviseren over de manier van bouwen en de te gebruiken materialen (deze adviezen worden vaak als zeer positief ervaren). Tijdens deze gesprekken kunnen er monsters getoond worden eventuele tekeningen en vergunningen kunnen besproken worden. Als alle wensen goed duidelijk zijn maken we een offerte. Na dat we de offerte hebben gestuurd is er meestal even contact of alles in de betreffende offerte ook duidelijk is voor de opdrachtgever, zo nodig wordt deze nog toegelicht of aangepast. Nadat de opdrachtgever daadwerkelijk de opdracht aan ons gunt dan wordt deze met een opdrachtbevestiging vastgelegd. In overleg zal er gestart worden met de bouw, de snelheid van de start is mede afhankelijk van de te bestellen materialen. Tijdens de bouwwerkzaamheden zal er indien nodig overleg gevoerd worden over de vorderingen. Zo kan het gebeuren dat iets anders gaat dan geplant of dat er door veranderingen van de klant meerwerk bijkomt. Ook dit is geen probleem. Het project wordt beëindigd door samen met de opdrachtgever het project langs te lopen om alles nogmaals te controleren.